tiistai 7. joulukuuta 2010

Skitsoidi?!! Ne rohkenevat nimitellä minua skitsoidixi?! Kunhan linnut kuulevat tästä!

"skitsoidi, skitsoidinen
jakomielisyyden
piirteitä omaava henkilö, jolle ominaista läheisten ihmissuhteiden
välttäminen, kyvyttömyys ilmaista vihamielisiä tunteita ja
sulkeutuneisuus"

HAISTAKAA PASKA, LEKURIT!!! "eristäytyvä (skitsoidinen) persoonallisuus"... työntäkää perseeseenne muotidiagnoosinne! Muumiennussijat! Humpuukimaakarit! Kolmisilmäiset muumit! Jotka ampuu lasereita kolmannesta silmästä!

Perkeleen vinoperse-enkelit! Mikään skitsoidinen kukaan oo.. paitti ite ootte prkl.

Mä keskustelen tästä lintujen kanssa (edellä ihmis-apinoita kehityksessä) ja sitten palataan EHKÄ asiaan! Mutta tähän tämä ei jää! Diagnosoin teille semmoset paskat että tukehdutte siihen! HomopersesiannussijapornohuorapuoskariMengeleet!!! Yritätte vaan saada multa väkisin sbermaa jotta voisitte kloonata musta supersotilaita! Kyllä mä tiiän niistä kuuntelulaitteista!

ensin on mönkiäiset , ja sitten jalkaiset, neli jalkaiset ja kaxi jalkaiset, ja kaikkein vanhimmat ja kehittyneimmät lajit oppii lentämään. Linnut on dinosaurusten jälkeläisiä, paljon vanhempia ja kehittyneempiä kuin ihmiset. Ihmisten ohime...nevät, suppeat muotikäsitykset älykkyydestä korostavat lähinnä KÄSIÄ (työkalujen teko jne.) , mutta ihminen ei itsekeskeisyydessään tajua ettei älyä voi käsittää niin suppeasti. Linnut eivät TARVITSE käsiä, niiden viisaus on täysin toisenlaista. Jotkut vanhat ihmiset uskovat että linnut ovat yhteydessä henkimaailmaan.

2 kommenttia:

Terho Sulkala kirjoitti...

no ei linnut varsin viisaita ole. Jäävät auton alle siinä missä mönkijäiset ja muutkin jalalliset/kädelliset.

Datamancer kirjoitti...

Skitsoidi ja skitsofreeninen ovat eri asioita, ja luuloharhojen teeskentely ei tee sinusta nokkelaa.

Varikset on kyl fiksuja paskiaisia, varo niitä.