sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Löydä sisäinen androgyynisi ja vapaudu

Havahduin tuossa päivä kax sitten kadulla kävellessäni tajuamaan miten suuresti sukupuoliroolit ovat Laitostavan Yhteiskunnan voimakkain alistuskeino. Kuinka helppoa onkaan saada ihminen tekemään mitä halutaan vetoamalla siihen, että se on tehtävä todistaakseen olevansa Kunnon Mies tai Kunnon Nainen?
Jos et ole järjetön ja tahdoton eläin, olet huono äiti, siis huono nainen. Miehen täytyy käydä armeija. Miehen täytyy elättää perheensä. Ja tämä tapahtuu tietenkin nimenomaan tekemällä uhrautuvasti Työtä yhteiskunnalle (perustelu?). Ja samalla kun juokset täyttämässä näitä odotuksia, luovut aina jostakin omastasi ja annat jollekin toiselle, jollekin hämärälle osapuolelle. Yllätys yllätys.

Suurin osa suku puoli roolista on esitystä, ei aitoa. Tässä ei ole mitään uutta tarkoille tytöille ja pojille. Mutta vasta äskettäin havahduin tajuamaan miten laajasti nämä rooli mallit valjastetaan ihmisten hyöty käyttöön Laitostavassa Yhteiskunnassa

Minä ainakin haluan löytää sisältäni androgyyni-minän wapautuaxeni entistä.... wapaammaxi.

En mene massan mukana vaan olen fixumpi ja löydän Wapaitten Polkuja, jotka jäävät suurimmalle osalle käsittämättömixi kuin Jumalan tutkimattomat tiet. Mä oon tällanen Ajattelia niiq.

Ei kommentteja: