perjantai 9. heinäkuuta 2010

Neekeri ahdisteli lasta malmilla? Vai ei?

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010070912016446_uu.shtml

Iltalehden keskustelupalsta tietenkin kuohuu vielä yhdeltä yölläkin. Takku kontribuoi seuraavan:

Ehkä sitten herätään, kun yläasteikäisillä leviää afrikkalainen AIDS-kanta. Vai saako siitä uutisoida? Kenties lääkärien diagnoosit julistetaan salaisiksi 50 vuodeksi samoin kuin raiskaustuomiot.

Kenties sitten kun mokujoukko ei tyydy raiskaukseen vaan syö osan lapsiuhristaan? Vai onko tapaus uutisointikiellossa?

Kenties sitten kun mokujengi julistaa sodan valkoiselle virkavallalle ja ottaa asematunnelin haltuunsa vuorokaudeksi? Uutisoidaan nuorten levottomuuksiana.

Milloin tulee ensimmäinen tapaus kun moku kuolee poliisien luoteihin tai mokua pamputetaan rajusti ja seuraa kohuoikeudenkäynti?

Katsokaa amerikkaa, siellä nähdään mikä on meidän tulevaisuus. Erona kuitenkin se että amerikan neekerit ovat asuneet siellä pitkään ja heillä on oma amerikkalainen ghettokulttuurinsa, meidän mustat pahantekijät taas toimii tuoreen ja "turmeltumattoman" somalikulttuurinsa mukaan.

Työvoimaxi ja vanhuutemme vaipanvaihtajiksi kuulemma tarvitaan. Toistan, että mieluummin elän köyhässä suomessa ilman tätä mustaa väestöä. Siis niitä häiriköitä. Kunnolliset mustat saa tietysti olla ja asua. Ne OIKEAT kulttuurin rikastuttajat - niitäkin on! Muistakaamme se kaiken tämän keskellä!

Eräs maammelaulun säkeistö alkaa "on mamme köyhä, köyhäx jää"... vaikkei sitä usein kuule laulettavan. Minun haavekuvani on köyhä suomi, joka säilyttää kansallisuutensa ja ylpeytensä.

Ei kommentteja: