perjantai 3. syyskuuta 2010

Ajetaan arabiuskonnot ulos Suomesta

facebookissa on tämän niminen yhteisö.


Allah, Baal, Jahve, Jeesus, Moolok, kumppanit.
Ei kiitos.

Lähde: tuntematon tyyppi joka kirjoitti wikipediaan ???Lähde-tutkimus meneillä.
~~Ukko on ehkä merkittävässä määrin peräisin balttilaisilta kansoilta. Ukkoa kovasti muistuttava ukkosenjumala tunnettiin latvian kielessä Perkons- ja liettuan kielessä Perkunas- nimillä, joista on peräisin suomen sana Perkele. Skandinaavei...llakin oli vastaava jumala, nimeltään Thor (tai Tor). Muitakin vasaralla, kirveellä tai nuijalla aseistautuneita ukkosenjumalia esiintyy laajalti Euroopan ja Lähi-idän mytologioissa. Thoriin verrattavia hahmoja ovat esimerkiksi mannergermaaninen Donar, kelttiläinen Taranis ja slaavilainen Perun.

Uskovaisuuteen hurahtaneet Kaalinpäät sanovat löytäneensä Jumalan sisäisen kokemuxen kautta, sydämmestään. On aika herätä huomaamaan että tämä on paskapuhetta. Meillä uskovaisuus tulee Ählämimaasta: ählämiläisten kehittämä voimakas suggerointitekniikka muokkaa uskonnollisen kokemuksen uskonnoksi, jota voidaan sitten kä...yttää - no, vaikka mihin. Herännäine: se, mitä koet, on vain osittain omaasi, suureksi osaksi se on ählämiuskonnon vaikutuspiirissä eletyn lapsuuden tulosta. JA se, miten se tulkitaan, ei todellakaan ole sinusta.

arabiuskonnoista (Allah, Baal, Jahve, Jeesus, Moolok jne.)

Islam on heterompi versio insestiuskonnoista Jude ja Risti. Kaikkien kauheuksien kera jotka tulevat hillitsemättömien lähi-idän heteromiehen viettien mukana.

Tämä ei tietenkään muuta sitä, että kaikki arabiuskonnot ovat Saastetta. En halua nostaa tai laskea niitä... yhtään suhteessa toisiinsa. On tärkeää että ne ymmärretään tasavertaisena roskana.

Ei kommentteja: