lauantai 11. syyskuuta 2010

Israel on USA:n sotilaallinen jatke

Nyt olen lopulta ratkaissut sen, miksi "USA on Israelin talutusnuorassa".

Ei se olekkaan niin. Se on näin: Israel myy USA:lle kallisarvoista palvelua, kenties suurinta palvelua mitä valtio voi toiselle myydä: Israel on USA:n laukaisualusta: tarpeen vaatiessa Israelin ydinohjuksert lentävät USA:n määräämiin kohteisiin, ja Israel ottaa maailman tuomion niskaansa ydinsodan aloittamisesta.

USA tarvitsee tietenkin etuvartioaseman öljykenttien lähellä. Ja kun etuvartioasema ei ole USA:n lipun alla, sitä voi käyttää vapaammin.

Hinta on tietenbkin mielikuvituxellisen korkea. Israelin ydinase on tietenkin USA:n mahdollistama. JAffa-appelsiineja myymällä ei tulla niin vauraiksi kuin ISrael on. USA:lta tulee jotain 300 miljardia $ vuodessa jotain tukia israelille. Muistan tod. näk luvun väärin mutta jonkin tuollaisen ison lukeman luin jostain.

Tässä huvittaa vain se, että Israel kuulemma yritti myydä ydinasetta salaisesti etelä-afrikalle vuosikymmeniä sitten :D olisi jenkkien pitänyt arvata mitä jude tekee jos sen kanssa liittoutuu tuolla tavoin :D totta kai profittia pitää jostain yrittää saada vähän lisää.

Ei kommentteja: