sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Terrorism will not stand

Lähde 1: George H. Stein Waffen-SS : Hitlerin eliittikaarti sodassa
Lähde 2: http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1617070
Lähde 3: Artikkeli Quantanamosta vapautetun vangin kertomuksesta
Lähde 4. Sven Hassel

Terroria on käytetty aina, myös valtioiden toimesta, totaalisen sodan voittamiseksi. Mutta pitemmän päälle se ei näytä toimivan, vaikka hetkellisesti saa käyttäjänsä vaikuttamaan voimakkaammalta.
2. maailmansodassa natsit käyttivät SS-joukkojaan terroriin. Korkea-arvoinen natsi lausunnoi suoraan että kauhu on heidän voimakkain aseensa. SS-miehet saattoivat rankaisuretkellä joukkomurhata tuhansia siviilejä summanmutikassa kostoksi muutaman SS-miehen surmasta (Lähde 1) ; samoin kuin amerikkalaiset tekivät rankaisuretkillään Irakiin ja Afganistaniin antiterrorisodan nimikkeellä. Koskaan ei terrorin käyttäjille ole kuitenkaan käynyt hyvin, ei laittomille järjestöille eikä laillisille armeijoille. Tämä olisi jenkkien hyvä huomata ennenkuin innostuvat liikaa räiskimään.
Terroria käyttävä valtio (olkoon virallinen valtio tai vaikka "nation of islam") sortuu pitemmän päälle omaan moraalin rappioonsa; ensimmäinen oire on mielestäni se, että terroria aletaan käyttää omiin kurin säilyttämiseksi, kuten natsit: heidän rangaistuksensa niskoittelusta olivat äärimmäisen julmia (Lähde 4) . "Tappakaa ja tehkää hirmutekoja, totelkaa käskyjä, tai TE päädytte uhrien joukkoon!" Tästä seuraa lopullinen moraalin romahdus, ja koko laitos mätäneee ja sortuu sisältä päin.
Terrori tuhoutuu omia aikojaan, kun sen vastustajat vain eivät alennu sen tasolle... tietenkin tapahtumaa olisi hyvä vauhdittaa teloittamalla kaikki kiinni saadut terroristit julkisest... hups :x juuri noin siis EI pidä tehdä :D

Ei kommentteja: