lauantai 29. marraskuuta 2008

Metsästysvietti käyttäytymisen tekijänä o.-

Olen kehittänyt uuden psykologisen teorian joka asettaa vastakkain peto/saalis-käyttäytymismallit samaan tapaan kuin Freud elämän- ja kuolemanvietin. Tämä on kuitenkin aivan eri asia.
Metsästysvietti on mielestäni kovin alihuomioitu vaisto käyttäytymisen tutkimuksessa, se on kovin vahva ja juurtaa syvälle. Esim. lasten hippaleikit ovat sen ilmentymiä. Yksi vahvimpia lapsuusmuistojani ovat välitunnin jahtaus- pako- piilottelu- ja polttopalloleikit. Jahdatuksi tuleminen herätti joskus suorastaan ahdistavaa kauhua. Ja jahtaaminen... ah.
Mielestäni myös soshiaalisesha kanssa käymisessä esiintyvät pedon ja saaliin käyttäytymismallit, elämänasenteet. Peto-ihmiset ovt taipuvaisia olemaan suositumpia kuin pakenijat/suojautujat. Tämä näkyy ikävästi siinä, että jos joku tekee jotain pahaa ja katuu, häpeää ja pyytelee anteeksi tekoaan, niin muut ihmiset usein vaistomaisesti nokkivat hänet mäsäksi "korppikotkatyyliin". Vertaa villieläimen vaisto lähteä ajamaan takaa pakenevaa ihmistä! Esim. karhuun tai leijonaan törmäävän ihmisen on pysyttävä paikallaan. Missään nimessä ei saa juosta, koska se käynnistäisi eläimen jahtivietin. Sama tapahtuu jos ihminen käyttäytyy puolustelevasti. Mutta jos pahantekijä ei osoita minkäänlaista katumusta, vaan pelkkää röyhkeyttä, häntä usein aletaan vaistomaisesti kunnioittaa tuomitsemisen sijasta... kun taas katuvaista, parempaa ihmistä, sorsitaan.
Tämän vuoksi en välitäkään paljoa massan mielipiteistä, vaan huomioin vain älykkäitten, sivistyneitten ihmisten puheet, sellaisten jotka perustavat kantansa "jokaiselle syntymässä annettuun järkeen ja omatuntoon", kuten Yk-ihmisoikeusjulistuksessa lauleskellaan.

Ja minun järkeni ja omatuntoni sanoo että neekerit vittuun!!!112§§

3 kommenttia:

TakkuTakiainen kirjoitti...

Joku saattaa älytä ihmetellä välillä asiattomuuxiin pamahtavaa, piittaamatonta kirjoitustyyliläni. Syy on olemassa ja erittäin selkeä. Syy on katkera, pilkallinen, huvittunut naureskeluni koko bloggaamisen idealle: blogeissa kovasti hienostellaan kirjakielellä ja superhienolla ulkomaalaisperäisellä yliopistoterminologialla, kirjoitetaan sadoittain sivuja esim. vaikkapa maahanmuutto-ongelmista, mutta nämä pojat voivat kirjoittaa pikku tietokoneillaan vaikka koko elämänsä ajan.
Se ei muuta mitään.
Se ei vaikuta mihinkään.
Maahanmuuttajia tulee koko ajan heidän kirjoittaessaan lisää ja lisää, ei-toivottuina, ongelma-aines heistä ryöstää, raiskaa ja kusettaa viranomaisia aivan kuten ennenkin, sillä aikaa kun pojat neuvottelevat näppäimistöjensä äärestä mielipiteittensä perusteluista hienoin argumentein ja sanakääntein.
Kun edes poliitikot - ne ari isänmaallista ketä johtoportaissa on - eivät saa asioiden suuntaa muuttumaan, miten joku bloggaajanörtti vaikuttaisi yhtäänn mihinkään?
Miettikää sitä seuraavan kerran kun loistatte sankareina näppäimistöjenne ääressä rohkeiden mielipiteittenne esiintuojina. >.>

Thy kirjoitti...

Ei ollut yllätys jos pidät muiden jahtaamisesta sillä sinä itse varmaankin jahtaat naapuritalon pikkutyttöjä joka päivä!? Jos miettisit itse että oletko ihminen vai peto,pikemminkin pedo? niin mikä olisit? mieti kaikessa rauhassa ja pohdi onko syy sinussa miksi kaikki karttavat sinua?

TakkuTakiainen kirjoitti...

Onko tämä nyt aito Thy? Todista hencilöllisyytesi...